Jdi na obsah Jdi na menu
 


LG KE500 - PROSTĚ MOBIL

2. 6. 2008

S tímto telefonem mám sama zkušenosti, a mohu zodpvoědně prohlásit, že mobil to rozhodně není špatný. Nabízí Bluetooth, dvacet milionů pixelů prostřednictvím fotoaparátu, MP3 přehrávač, slot na paměťové karty micro SD a v neposlední řadě i možnsot natáčení videa a rádio. I designově se povedl, ovšem u LG, nevím jak vy, ale já ano, vždy pociťuji trochu zradu. Nic proti výrobci, je to nejspíš takový komplex, který jsem s vypěstovala proti LG, ale zde mě nezklamal. Jakmile totiž většina uživatelů, a přiznám se, že i já, vidí Mp3, slušný fotoaparát a ke všemu paměťové karty, přiřadí si k tomuto telefonu i hry. Java sice enchybí, hry se přes ní ale stahovat nedají. KE500 totiž hry nepodporuje. Tedy ano, ale pouze přednastavené sudoku, které není ten šálek čaje všech a i ten, kdo ho má rád, už se nebude chtít zabavit jenom s jednou hrou. To mě na KE500 velmi zklamalo. Vroubek má u mne ovšem nejenom za to. Téměř můžete zapomenout na to, že si pěkně nahlas, bez sluchátek, prostě jen tak, pustíte váš oblíbený hit. Jelikož reproduktor pro muziku je ten samý, co pro hovory, zvuk není plný, je zkreslený a zkrátka všelijak nekvalitní. Sluchátka sice tuto chybu napraví, ale samozřejmě ne úplně. Například když si dáte písničku jako vyzvánění, skoro ani nepoznáte, že vám někdo volá, jelikžo to co z telefonu bez sluchátek vychází je jedním slovem skřek.

Kolem čtyř nebo tří tisíc se pořídit dnes dá, já sama se ho ovšem pokouším zbavit. Uvažuji o zde již zmiňovaném SE w880i nebo o Noki 5310 Xpress Music. O té se také pokusím sepsat příští článek.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

omluva - chyba v textu

(mobilfanynka, 21. 9. 2008 9:53)

Omlouvám se za chybu v popisu her. Hry je možno do telefonu stáhnout, ovšem velmi omezené množství a ne v dobré kvalitě.